31 Mart 2022 Perşembe

Basen ve kalça küçültmek için doğal bitki çayı tarifi.

 Basen ve Kalça Eriten Çay için Gereken Malzemeler

    Kaynamış su
    Sinameki
    Kuşburnu
    Papatya
    Funda yaprağı
    Rezene

Basen ve kalça eriten çay için gerekli malzemelerin hepsi kolayca elde edilen ürünlerdir. Evinizde bu bitkiler olmasa bile bir aktara gittiğinizde hepsine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Basen ve kalça eriten çay için öncelikle suyun kaynaması gerekmektedir. Kaynayan suya sinameki, kuşburnu, funda yaprağı, rezene ve papatya eklemeniz gerekmektedir. Gerekli tüm malzemeleri ekledikten sonra çayın demlenmesini beklemeniz gerekmektedir.


 Demlenen çayı süzerek rahatlıkla içebilirsiniz. Tadından çekiniyorsanız, lezzetli bir tadı olduğunu bilmenizi isteriz. Bu çayı 10 gün boyunca içmeniz gerekmektedir. 10 gün sonunda kalça ve basenlerinizde gözle görünür bir fark oluşacaktır.

 5 Günde Basen ve Kalça Eriten Çay Nasıl Yapılır?

Günümüzde istenmeyen kilolardan kurtulmak için birçok tarif ve diyet uygulanmaktadır. Diyet Tarifleri sürekli deneyerek istediğiniz kiloya ulaşamıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi üzmemeli. Bir yerlerde bir hata olduğunu unutmamalısınız. Hiçbir zaman tek başına diyet listesi, ya da tek başına spor istenilen kiloyu vermeye yardımcı olamamaktadır. İkisini aynı anda yapmak en sağlıklı kilo vermenin tek yoludur. Bu nedenle birini yapıp da diğerlerini ihmal etmek yani spor yapıp çok yemek, ya da diyet yapıp hiç hareket etmemek kilo vermeyi yavaşlatmaktadır. Her birinin aynı anda ve kararlı şekilde yapılması gerekmektedir. Bunun yanı sıra bitkisel çaylar ile desteklendiğinde çok daha hızlı şekilde sonuç alınmaktadır. Bu nedenle ihmal etmeden her formülün düzenli denenmesi gerekmektedir.

Doğal bitki kürleri ile desteklenen zayıflama daha hızlı ve sağlıklı şekilde devam etmektedir. Selülitlere adeta savaş açan bu çay sayesinde basen ve kalça bölgesindeki fazlalıklar çok hızlı şekilde yok olmaktadır. Çay hazırlanırken her bir bitkiden bir tutam atılması yeterlidir. Tüm bitkilerin eşit miktarda çaya eklenmesi önemlidir. Çayın her gün taze demlenmesi gerekmektedir. Çok sıcak içemeyenler için ılık da içilebilir. Basen ve kalça eriten çayın sabah içilmesi gerekmektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tanıtım